tour2010.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Tourtoeter:  
   
  Tour tips:
   

  Links:
   
   
   

   
  Laatste artikelen
   Andy Schleck is momenteel eigenaar van zowel de gele als de witte trui in de Tour de France, maar kan uiteraard maar een trui tegelijk dragen.
  Lees meer...
   De Kazach Alexander Vinokoerov (Astana) heeft de dertiende etappe in de Ronde van Frankrijk gewonnen. In Revel bleef hij na 196 kilometer een uitgedund peloton vooraf. De Luxemburger Andy Schleck (Saxo Bank) behoudt de gele leiderstrui.
  Lees meer...
   De Spanjaard Joaquim Rodriguez (Katusha) heeft vrijdag de twaalfde etappe in de Tour de France gewonnen, over 210,5 km tussen Bourg-de-Péage en Mende. Hij versloeg in een spurt zijn landgenoot Alberto Contador.
  Lees meer...
   Mark Cavendish heeft zijn derde etappezege in deze editie van de Tour de France geboekt. De Brit van Team Columbia bleef na 184,5 kilometer de Italiaan Alessandro Petacchi en de Amerikaan Tyler Farrar voor in een massasprint.
  Lees meer...
   Sergio Paulinho heeft woensdag de tiende etappe van de Tour gewonnen. De Portugees bleef op de streep in Gap Vasil Kiryienka uit Wit-Rusland een half wiel voor. Dat duo was ontsnapt uit een kopgroep van zes en voorkwam daarmee een Frans feestje op 'quatorze juillet'.
  Lees meer...
   Sandy Casar heeft de negende etappe van de Ronde van Frankrijk gewonnen. De Fransman reed de hele dag in de frontlinie en versloeg in Saint-Jean-de-Maurienne zijn medevluchters Luis Leon Sanchez en Damiano Cunego.
  Lees meer...
   Andy Schleck heeft de eerste Alpenetappe op zijn naam geschreven. De Luxemburger versloeg Sanchez in de sprint. Lance Armstrong is de grote verliezer van de dag.
  Lees meer...
   Sylvain Chavanel heeft de zevende rit in de Ronde van Frankrijk gewonnen. Een formidabele slotklim bezorgde hem zijn tweede ritwinst én de gele trui.
  Lees meer...
   Na afloop van de zesde etappe van de Tour de France bleven de wielrenners voor het nodige spektakel zorgen. Carlos Barredo en Rui Costa gingen met elkaar op de vuist nadat ze over de streep in Gueugnon waren gereden.
  Lees meer...
   Na een aantal vlakke etappes voor de sprinters staat vandaag de eerste aankomst bergop op het programma. De zevende etappe start in het kleine plaatsje Tournus, aan de oevers van de Saonne.
  Lees meer...
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl